2. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΖΑΚΙΑ

Πως να αποφασίσω τι χρώμα? Ιδέες χρωμάτων είναι συχνά το πιο αποθαρρυντικό βήμα στην αλλαγή της εμφάνισης ενός δωματίου. Αρκετά συχνά ξέρετε ότι θέλετε μια αλλαγή αλλά είστε φοβισμένοι να προχωρήσετε επειδή δεν ξέρετε να διαλέξετε το χρώμα. Εδώ είναι όπου εσείς μπορεί να θέλετε κάποια βοήθεια αλλά τελικά η επιλογή θα είναι δική σας. Πάντα θυμηθείτε, είστε το πρόσωπο που θα ζει στο χώρο με το επιλεγόμενο χρώμα καθημερινά.
Ένας τρόπος για να διαλέξουμε τα χρώματα είναι να κοιτάξουμε γύρω στο τι έχετε ήδη στο δωμάτιο. Έτσι για τα τέλεια χρώματα, κοιτάξτε απλά γύρω από το σπίτι σας. Στο καθιστικό σας εξετάστε τα μαξιλάρια καναπέδων ή το χαλί. Στο λουτρό εξετάστε την κουρτίνα ντους η τα πλακάκια. Στην κουζίνα εξετάστε γύρω τα αξεσουάρ. Υπάρχει ένας πλούτος χρωμάτων ήδη στο σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε αυτό ως παλέτα. Διαβάστε περιοδικά αυτό είναι ένας άριστος πόρος. Υπάρχουν μερικά λόγια προειδοποίησης που θα αναφέρω εδώ. Τα περισσότερα χρώματολογια δείχνουν τα χρώματα σε ματ τελείωμα. Όταν το χρώμα που διαλέξουμε ας πούμε είναι eggshell ή σε σατινέ φινίρισμα, το πραγματικό χρώμα στον τοίχο θα είναι κάπως διαφορετικό.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα χρώματα που έχουν κάποια γυαλάδα έχουν και μεγαλύτερη αντανάκλαση φωτός και ως εκ τούτου, φαίνονται λίγο πιο έντονα από τα ματ χρώματα. Μια άλλη προσοχή, όταν διαλέγετε ένα ροζ ή ένα κίτρινο χρώμα για το έργο σας, στων τοίχο θα είναι πιο έντονα από ότι στα καρτελάκια. Για κάποιο λόγο αυτά τα δύο χρώματα (είναι πολύ πιο έντονα) στον τοίχο. Εννοώ ότι σε σύγκριση με το μικρό τσιπ, το σύνολο του τοίχου ή δωματίου που έχει το χρώμα, θα εμφανίζετε πολύ πιο ροζ ή κίτρινο απ 'ό, τι αρχικά πιστεύατε . Θα ήθελα να προτείνω να βρείτε την απόχρωση του ροζ ή κίτρινο που θέλετε και κατόπιν επιλέξτε την επόμενη ανοιχτότερη απόχρωση σχετικά με την κάρτα.
Πίστεψέ με, αυτό θα είναι πολύ πιο κοντά στο χρώμα που θα θέλατε πραγματικά. ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ ΡΩΤΑ 210-9615327 Ρωτήστε για όποια απορία, η συμβουλή θέλετε krys@in.gr