1.ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΩ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ?

Με πολύ όμορφες και ξεχωριστές τεχνοτροπίες!!! Με σωστή επιλογή μπορούν να διακοσμησουν όλες της πλευρές του δωματίου και όχι μονό, εάν είστε πιο συντηρητικοι μπορείτε τότε να χρωματίσετε μονό μια πλευρά, ότι και εάν είναι η προτιμήσεις σας η "Decorative Painter", θα βοηθήσει να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.
Η διακόσμηση του σπιτιού μας αποτελείτε από πολλά στάδια και βήματα, όμως το μοναδικό που μπορεί να κάνει την ολοκληρωτική και πιο εντυπωσιακή αλλαγή είναι το χρώμα που βάφουμε τους τοίχους.
Μπορεί ένα σπίτι να έχει ζεστασιά και χαρακτήρα ακόμη και τελειως άδειο αρκεί να έχει βάφει με καλά διαλεγμένες αποχρώσεις, και για να πάμε το θέμα ένα βήμα πιο μπροστά, εάν το χρώμα κάνει παιχνιδίσματα, και δεν είναι απλά ένα άκαμπτο χρώμα στον τοιχο, τότε έχουμε πετύχει όλες της δυνατότητες που μπορεί η μπογιά να μας προσφέρει.

Σκεφτείτε πώς τα τοιχία είναι η μεγαλύτερη και πιο ογκώδης επιφάνεια ενός δωματίου, εάν τούς δώσουμε την απαιτουμένη σημασία, θα έχουμε καταφέρει την μέγιστη αλλαγή, με μια πολύ μικρή επένδυση χρημάτων, χωρίς καν να ακουμπήσουμε την επίπλωση η ότι δηποτε άλλο.




ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ ΡΩΤΑ 210-9615327 Ρωτήστε για όποια απορία, η συμβουλή θέλετε. krys@in.gr